Saturday, 24 March 2012

wanita bekerjaya menjadi impiana ramai lelaki

  Assalamualaikum yaaaa ahli blogger ! Esokk mula lhaa ekspedisi aku dan kengkawan ntuk pergi mencari tawaran universiti . Hmm , rasa teruja nak ke sana lhaa . hahaha :) agakagak ape ada kat sane kan . Aduhhh ! #dah tahu event kerjaya lagi mau tnye >< so , harap sangat lhaa bila wany tgk event kat sane then wany dah da suggestion yg mane satu nak msokk wany nak berlajar bersungguh-sungguh demi capai citacita wany . Bila wany berjaya dalam SPM nnt kan wany nak cuba bukak buku baru . Membina hidup baru , mencari kebebasan . Bukan wany nak kate hidup wany skarang ni tak bebas atau hidup wany skarang ni hancur tapi wany nak kenal erti hidup yg lebih lanjut lagi . wany nak bukti kan pada Ahmad Asyraf yg wany nii boleh berjaya . wanita bekerjaya kemungkinan besar jadi impian ramai lelaki . wany akan sedaya upaya untuk cuba rajin berlajar . Itu lhaa harapan wany dan sering wany doa untuk diri wany sendiri . okay lhaaa . event esok kene pergi pepagi lagi . kalo TIDAK jam lhaa sayang oyyy . #ehhcehhh , belum pegi dah tahu jam >< selamat pagi wahai blogger yg menyinggah rumah lumut ni haaa 

iloveyoualls , buwekkk :P jangan sombong taww

Friday, 23 March 2012

Aku kempunan sangat nak makan char kuew tiaw dekat warung di mana tmpat BF aku kerja . Tapi smpai skarang aku tak beli lagi pun makanan itu . Seandainya ape ape terjadi pada ku . Pernah tak kau menyesal pada diri kau sendiri kerana aku taknak ke sana di sebabkan kau ? Pernah ke ? Aku tak pernah salah kan kau tidak terima aku semula seperti dulu . Tapi SUMPAH aku sayang kau sesangat . Maaf kan lhaa kesilapan aku itu .

Sayang kau ASYRAF

Blog yang telah lama ku tinggal kan buat sementara waktu

 Lama kan wany tak update bolg ni . Dah berlumut dah haaa blog nii . Adoyy nak pinjam kain korang boleh tak dan pinjam air sikit nak cuci lumut ni . Hehehehe maklum lhaa , air kat blog ni dah kene potong lhaa . Bil dah 17 tahun tak bayar lhaa . Kesian kann . Rindu lhaa dgn blog wany ni . Blog tak rindu wany ke ? Korang plakk tak rindu ke ? banyak tnye kan wany nii . halau jekk wany nii balek . TAMAT