Tuesday, 10 January 2012

Blog yang usang !

Assalamualaikum.. haaa, Hape kabo lah kan semua ? Sehat ke tidok ? Hahahaha. lame sangat dah tak update blog nii kan. Serabai dah ! Berhabuk pun ada sikit-sikit nii. hehehehe. Sibuk sangat lah sejak akhir-akhir nii. Kalo dah sibuk penat lah kan. Kalo penat terasa nak tido jekklah kan. hahahaha. Maklumlah, sejak jadi ketua pengawas ni banyak perkara yang perlu di buat nd banyak perkara gak yg perlu diubah. bhahahha. Alahaiiii ! ngantok nyee kan. Niii tido lambat pun sebab wany tolong kawan tadi. Terlanjur dah tidur lambat nii tnggu lah asyraf balik kerja kan. Selalu kalo dia call terase tak sedarkan diri pulak. cek call pd esok pagi tgk 'asyraf was answered'. Aaarrrrhhh ! hape lah agaknye yg aku jawab time tu kan. Tapi takde lah segan sangat. masing-masing dah tahu behave masing2 kan.  Bhahahha. Tapi My boyfriend is my whole life. My Family is my whole life too. hahahaha. Nii akibat sibuk nak siapkan essay lah nii. Sampai sibuk nak ckp jawa salleh kat blog nii. BTW tengs to my BFF cos sudi menyiapkan essay aku. kesian dia memerahkan otak demi aku. bhahaha. Oke. Korang smue pegi lah tido ae. jgn sibuk nak tido lambat sbb nak tnggu BF balek keje. Wany jek boleh tnggu.. *Pape jek lah wany. k bbye

I LOVE MY VISITORS

No comments:

Post a Comment