Tuesday, 20 December 2011

Assalamualaikum Para Hadirin yg di Hormati dan di Segani,

Hari nii byk sgt lah citer wany nak citer tapi taktau nak mule dpd mane. Mood story hari ni ialah takut dan sedih. Tapi pape hal pun wany akan crite gak crite yg da dlm lubuk hati nii... Aii cewahh.. Ayat kasanova lah pulak kan...

      Takut nyeee bile ........
Siang tadi wany tido tau.. Cehh,, tido di siang hari pun nak bgtau kan.. Wany mimpi buruk... Dlm mimpi tu mcm bg petunjuk ntuk wany bertaubat.. Hujan turun tnpe henti skarang nii.. Dan dlm mimpi tu kawsan rumah wany nii d landa banjir yg amat dasyat. Kalo banjir air msti keruh kan tapi dlm mimpi nii banjir nyee dah mcm air laut.. Emg dasyat.. Air die cntek dan jernih.. Rumah smue d tenggelami air.. Mcm dongeng alahai.. Wany terpikir sejenak ke mane pergi nyee pnduduk yg rumah nye sudah d tenggelami air tu.. Waktu tu rumah wany belum dtg lagi air banjir tu.. Wany rase mcm berlaku nyee_____ wktu tu kan.. Takod sgt.. Crite nii wany nak kongsi kan dgn Asyraf tapi smue tu angan2 jekk... Crite kdue pulak nii da kaitan dgn Asyraf..

     Sedih nyee 
Tiap hari tau bile Asyraf nak balek jek msti wany akan mndi dan mngharap kan die dtg ke rumah wany tapi tu smue khayalan jekk kot.. Hari-2 wany tnggu die balek. Nak bebual dgn die, tenung muke die tapi die tak dtg pun kan.. Selalu sblm g keje wktu malam die akan dtg rumah wany dats y lah hari-2 wany buat mcm tu.. Sedih sgt.. Hari sblm nii wany boleh phm knp die tak dtg sbb hujan tapi hari nii tak hujan pun knp die tak dtg ke rumah wany.. Die dah tak sudi ke dtg uma wany lagi.. Ayat frust menonggeng.. Emmm,,,Takpe lah.. Mgkin benda yg berlaku ada hkma nyee kan.. Wany sayang sangat kat die. Wany taknak die tnggalkan wany.. Sampai bille2 wany sayang die.. 

Oke tamat sudahh citer wany. Nak ngs tau nii. Wany nak g ngs dulu. 

I LOVE MY VISITOR

No comments:

Post a Comment