Saturday, 17 December 2011

Shopping sakan yoo

Assalamualaikum Para Hadirin yg di Hormati dan di Segani,

Hari ni best sesangat lah. Hahahaha. Yelah, wany g shopping barang skula tapi cume beli beg and ksot skula jek lah. Tapi nak ucapkan terime kaseh kan abg wany cos evrything his support for me n my youngest sister. Tapi pape pun maaf lah ye abg terbeli yg memahal sgt. Takpe lah kan thun dpan akak last skula. Agypun dah lame tak beli beg skula. Hahahaha. Sayang abg sesangat. Then lepas g brg skula, mak bwk kami g Badan cemerlang untuk beli buku rujukan. Banyak gak aa beli. Tapi taksemue nyee. Mak kate len kali bole beli. Dah penat berjalan perot rase lapar pulak. Abg Ely bwk kteorg g mkn kat Restoran Asam Pedas Tasek. (Ceh,, siap sebot agi). Sedap gilerrrrr.. Korg cube lah mkn kat stuh. Kenyang perot senang hati. Pastuh ape lagi, Balek lah. Tapi tak bermakne kiteorg dok goyang kaki. Tak puas berjalan, Akak bwk kteorg g Persada Johor. Hahahaha. G sane nak jmpe, ntah lah. Kate nye kawan Abg Boy. Name nyee Atika. Tapi akak tak sngke yg Abg Boy da kat stuh. Mak pun jmpe lah Abg Boy yg dah lame tak jmpe.(Dah mcm jejak kasih pulak). BTW, today is my happy day. So, happy. Hahahaha. K lah. Wany nak bobok lah. Penat sgt hari nii. Bye2
I LOVE MY VISITOR

No comments:

Post a Comment