Saturday, 24 December 2011

Kenapa mcm nii ?

Assalamualaikum. Wany sedih giler skrang nii. Knp buat wany mcm nii ekk asyraf tu? Tak pena nak ngalah. Wany tak tahu ape die nak. Wany terpaksa ngalah dgn perangai die. Die buat slah bukan nak dtg pjuk wany, bukan nak mntak maaf dgn wany betol betol. Bile wany marah msti die marah. Die agak nya saje nak cari point wany kan. Pape smue wany yg salah. Wany dah tak tahu nak ngalah mcm mane lagi dgn die. Die saket kan hati wany tapi wany pulak yg kene mghadap dan mntak maaf dgn die. Wany taknak kehilangan die walaupun skali. So, sebab tu wany yg slalu ngalah. Cinta kejam kan. Ape yg ada pada cinta shingga cinta tu smue org inginkan. Tapi knp org suke merosakkan cinta tu. Wany maaf kan kesalahan die tapi wany mengharap lah sangat die tegur dan jmpe wany mntak maaf. Msg atau call pun jadi lah. Wany tak kesah. Janji die ygmntak maaf atas ksalahan die tu. Wany salah wany mntak maaf tapi knp die tak boleh nak buat. Wahhh !!! Aku hamba citake ?

No comments:

Post a Comment