Wednesday, 21 December 2011

Selamat Pagi Sayang !

Pagi yg indah nii akan di hiasi cerita yg gembira. Akan di kongsi kan bersama wany kpd anda smue. Pehhhh!!! Ayat tak bole jalan. Dah mcm wartawan lah pulakk Pepagi lagi wany dah cek akaun Facebook. Dan pepagi lagi gak wany dah update blog nii. Mungkin wany takde benda nak buat kat rumah nii kan. Emg takde buat pape pun Mcm biase lah. Bgn mesti jejak kol 8 hampir pukol 9. Rutin nye wany mesti kene kjot kan warga yg tersayang. Ahh cehh wahh ! Asyraf lah sape lagi kan Tapi wany tadi dah kejot kan die dr pukol 8.30. Kol 9 baru dia angkt. Wany ckp dah kol 9 jek die kate 'Kenape anje tak kejot kan ayunx. Dah lambat dah ni'. Aku yg kene Takpe lah kan. Wany terus suroh die g mandi. Tapi kuar lambat gak. Sbb die tunggu adik die. Hahahaha Dah lepas tu wany terus pergi mandi dan sarapan. Lepas tu, biasa lah kan ajar budak ngaji. Sok sok bagai ustazah lah kan Hahahaha. Seronok tau ajar budak ngaji. Bole menguji kesabaran kite. Hahahahahaha Lepastu aktiviti tgk DVD tiap pagi. Cerita yg dah berulang kali tgk. Nak kene tgk sampai paham. Oke dah lah.Sebenar nyee da benda nak kena buat kat rumah nii saje jek cakap takde pape nak buat. Nak update status pnye pasal kan 


I LOVE MY VISITOR

No comments:

Post a Comment